3 reacţii rulate în weekend

Trebuie să vă spun sincer că atât de încântată am fost de tripul în Serbia încât scrisul despre Serbia mi-a ocupat toată creativitatea, motiv pentru care blogul a avut de suferit. Dar acum m-am întors, că nu se scapă de mine atât de uşor, şi Roxy blogs about nothing arată diferit… dar e încă în lucru, dar e pe drumul cel bun. 🙂

Cu toate că asta s-a petrecut în weekend, nu e tot ce am făcut în weekend. Pe lângă poveştile pe care le spune orice om când vine de undeva (ştiţi alea enervante „Şi când am fost în Serbia…”), m-a lovit pe mine inspiraţia de a-mi lua role.

Am mai avut role în fragedă pruncie şi chiar ştiam să mă dau, acum la aproape 27 ani şi aproape 1,75 m, trebuie să învăţ iar, pentru că simt nevoia de mişcare outdoor (deci ori întineresc, ori mă ramolesc!?).

Rezultatul a fost în 3 reacţii:

1. Imaginaţi-vă un magazin plin cu copii pe role, biciclete şi trotinete, zburdând încoace şi încolo… şi o femeie în toată regula (i.e. eu) pe role, ţinându-se de o bară. Prima reacţie a mea: „Nu pot să mă mişc! aaaaaaa”

2. Ok, rolele alea erau prea grele, până la urmă am luat din alt loc. Le zic alor mei că mi-am luat role, toată străluncind de bucurie, la care tata zice: „Păi tu acum ai dat în mintea copiilor?” După ce îi explic că mă duc, că mă dau, că etc. zice: „Da’ ce pariu aţi pus sau care-i treaba de vă daţi cu rolele?”

3. Ajung în parc, mă sui pe role… mă dau ca un începător… adică parcă merg, parcă mai fac câte un slide… mă împrietenesc şi cu nişte copii mici… că numai ăia se mai dădeau cu rolele în afară de mine şi de Nico… după câteva ture bune, unul mic de vreo 7 ani cu care mă tot intersectam şi mai schimbam o vorbă îmi zice: „Auzi, da’ tu chiar nu ştii să mergi!”

Păi cine a zis că ştiu!? Dar învăţ! Şi, da, asta sunt eu şi am mănuşi roz! 🙂

11212349_846641822056569_182944453_n

2 gânduri despre „3 reacţii rulate în weekend

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s