Hop şi oamenii cu gură mare

Mno dacă titlul vă face să vă gândiţi la prostii sau tocmai am creat o ceaţă deosebită pe imaginaţia voastră, aveţi răbdare că vă explic imediat: cei care mă cunosc sunt deja la curent cu faptul că mă enervez excesiv de repede… îmi cam sare muştarul din tot felul de motive, dar unul dintre principalele motive este o combinaţie de oameni cu gură mare şi care-şi bagă nasul unde nu trebuie.

Explic încă o dată: Oamenii care se bagă aşa aiurea în temă, pentru că au chef să vorbească, chiar dacă nu ştiu despre ce e vorba… se trezeşte dintr-o dată un torent de idei, de nestăvilit în ei şi e musai să-l scuipe afară că altfel îi strâng chiloţii or something…

b9764338de7d19ce54c606e88c24bc97cde8300b241d4f34f5d7a16cf3cc1964

Exemplu:

Într-o dimineaţă, venind spre job, mă opresc la semafor pe banda din mijloc. Aud că vine o ambulanţă cu semnale sonore şi luminoase, văd că e în spatele meu, mă dau frumos pe marginea drumului să-i fac loc. Zis şi făcut, trece ambulanţa… doar că eu, în manevra mea eroică de a mă da din faţa ambulanţei mă aşezasem oarecum în diagonală pe trecerea de pietoni.

Aşteptam să se facă verde, să mă mut din diagonala mea de pe trecerea de pietoni la loc pe bandă. Trece un nene (încă era verde la pietoni, el era singur pe trecere şi maşina mea de asemenea era de jumătate pe trecere) şi începe să urle la mine: „Unde te-ai dus, băăăă, aşa??? Nu vezi că încă am verde???”

Imaginaţi-vă consternarea mea, că nici nu mă mişcam să zici că acuma treceam pe roşu şi eventual peste el, care încă avea verde, şi că habar nu avea de ce mă aflu acolo! Să mă enervez sau nu? Too late!

La care i-am răspuns frumos (adică am urlat la el): „M-am dat din faţa ambulanţei, băăă!”, răspuns care l-a determinat să se împiedice de bordura trotuarului. Noroc că nu a căzut, că dacă avea nevoie de ambulanţă, trebuia să mă aşez şi mai mult peste trecerea de pietoni şi atâta ne-am fi certat… pfff!

Sursa foto

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s