Primul EXIT de Timişoara: Revolution Fest

Să spun sincer că festivalul EXIT îmi face cu ochiul de ceva vreme, să mai spun şi că am fost în Serbia anul acesta şi am venit înapoi cu gândul de a mă întoarce acolo… şi uite că cel mai tare eveniment muzical din Serbia, cu multe premii ce au trecut dincolo de graniţele vecinilor noştri (The Best Major European Festival in 2013), ajunge şi în Timişoara sub numele Revolution Festival.

Ce înseamnă Revolution Festival?

Pe scurt: experienţa EXIT la Timişoara. 🙂

Pe lung: în 30 şi 31.05.2015, în locaţia pitorească a Muzeului Satului din Timişoara vor răsări deja cunoscutele zone pe care le aduce şi festivalul de la sârbi: Main Stage, Electro Stage, Latino Zone, Reggae Zone, Live Cinema, Silent Zone, Secret Party, Extreme Zone şi Tasty Food – o zonă pentru fiecare şi suficiente să stai două zile înconjurat de muzică bună şi oameni frumoşi.

Tot pe lung e şi lineup-ul anunţat până acum: Noisia, Dj Fresh, Sabaton, Dubioza Kolektiv, Modestep, Dj Marky feat. Stamina MC, Eyesburn, Partibrejekrs, Implant pentru refuz şi mulţi alţii.

Încă mai sunt disponibile biletele la preţ promoţional, aşa că fuguţa după ele! Mai multe informaţii despre festival şi unde găseşti biletele pe site şi pe pagina de Facebook.

cover_veci

Sper că ăsta e doar începutul unei lungi serii de evenimente EXIT în Timişoara şi că ne vedem la final de lună la Muzeul Satului. 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s