Dragoste de festival

Ca anul trecut, după Holi şi după Armin, după Revolution Festival m-a lovit un dor de ducă… spre alte evenimente muzicale de acest fel.

Şi unde să-ţi arunci ochii dacă nu în curtea vecinilor, adică la sârbi, locul unde m-am îndrăgostit iremediabil de Fortăreaţa Petrovaradin, dar şi de dunja 🙂

EXIT Festival

După tura zdravănă de DJ Fresh de la Revolution (pe care l-am ascultat azi la lucru pe repeat), nu e de mirare că mai vreau muzică bună. EXIT Festival are cu ce se lăuda din punctul ăsta de vedere. La 15 years of sharing the love, în 9-12 iulie 2015, din cetatea Novi Sadului va răsuna vocea caldă a lui Emeli Sande, dar şi mixurile electrizante ale lui Hardwell, Faithless, Martin Garrix sau cele de dans nebun ale Clean Bandit, Capital Cities… şi mai sunt atât de muuuulţi alţii.

Şi cum ai ajuns deja aici, de ce să nu continui mega-mişcarea de party pe o plajă din Muntenegru? Pe o plajă, la party… sounds like the perfect summer dream to me! 🙂

Sea Dance

Sea Dance este o continuare firească a EXIT Festival. După un mega party în cetate, vei dori să zaci pe plajă toată ziua şi să dansezi în continuare toată noaptea, cu tălpile goale pe nisip, nu? Şi-apoi muzica e în continuare demenţială pe plaja din Budva, între 15 şi 18 iulie, pentru că te încântă The Prodigy, Rudimental, Sigma, Noisia şi alţii.

Şi ca nebunia să fie completă: EXIT + Sea Dance = nu doar „love”, ci şi EXIT Adventure, adică o nebunie muzicală numai bună pentru concediul de vară. Mai multe informaţii, line-up complet şi bilete găseşti pe site-ul EXIT.

Deci, cine ce mai aşteaptă? Mergem la EXIT Adventure? 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s