7 motive să mergi la sală… pentru stupidul din tine

7 motive sa mergi la sala 3

Da, măi, mă duc şi eu la sală… şi mă laud, na. (Se ştie că, dacă te lauzi cu o chestie, ai şanse mai mari să te ţină… cel puţin de ruşinea faptului că ai spus unui număr mare de persoane.) Deci da, mă duc la sală, mă laud şi îmi place. Îmi place din ce în ce mai mult, acum că se şi vede, acum că am cântar din ăla şmecher, care îmi spune că se vede în masă musculară şi grăsime, atunci când ochiul liber joacă feste. Anyway, destul despre mine. Am pus „la cale” o listă de motive pentru oameni stupizi care vor să meargă la sală… pentru că eu am un singur motiv pe listă şi ăla se cheamă „viaţă sănătoasă” şi eu zic că e suficient. Pentru alţii însă sala e altă mâncare de peşte:

#1 Pentru că e musai, fată

Pentru că la cei 14 ani ai tăi, în plină dezvoltare hormonală, e ok să iei anticoncepţionale şi să mergi la sală în booty shorts şi sutien, machiată ca pentru bal… ajută la dezvoltarea armonioasă a durerilor de cap părinteşti!

#2 Pentru că e musai, man

Nici băieţeii nu-s departe de adevăr… au auzit ei că te vor gagicile dacă mergi să tragi de fiare ca animalul din pădure şi te umfli… aşa că bagi la sală de două ori greutatea ta pentru fiecare ganteră, urli să te audă gagicuţele de pe banda de alergat şi apoi te întrebi de ce ai hernie la vârsta asta.

#3 Pentru că fiţe

Te duci la sală pentru că ai haine sport de la Adidas, Nike etc. Doar nu o să le porţi în casă, după câţi bani a dat tac-tu pe ele, te duci să le arăţi ălora de la sală valoarea ta inestimabilă… per kilogram textil.

#4 Pentru că fiţe moderne

Te duci la sală şi te joci pe telefon… pentru că e iPhone 6… şi faci muşchi la degete.

#5 Pentru că nu te mai încap blugii

Ai abonament şi semnezi condica de prezenţă de două ori… că te încap iar blugii ăia mişto şi nu mai e nevoie. Când mergem la Mec?

#6 Pentru că şi maimuţele au nevoie de un loc de joacă

Nu, nu tu eşti maimuţă. Cum să crezi aşa ceva? Sigur nu eşti tu ăla/aia care nu ştie să folosească un aparat şi trage de toate până le rupe… uga buga… în loc să ceară ajutor.

#7 Pentru că eşti sexos/sexoasă

Şi sala e un club de striptease, dar numai tu ştii asta, restul fraierilor nu ştiu… şi numai tu poţi veni să le arăţi fraierilor/fraierelor că tu de fapt nu ai nevoie de sală, dar ştii să faci exerciţii de stretching asemănătoare cu 753,4 poziţii din Kama Sutra.

Cine mai vine la sală?

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s