EXIT şi începe vara

N-a fost vară până acum… pentru că prea puţin am „suferit” de cald spre deosebire de anii trecuţi, pentru că am fost doar o dată la ştrand şi pentru că habar nu am unde merg în concediu şi asta mă stresează cel mai tare!

Anul trecut aveam totul planificat. De prin martie ştiam deja că lunile august şi septembrie vor fi pline de plecări de toate felurile şi va fi un amestec ca o mare vacanţă de vară din copilărie. Anul ăsta, prima parte s-a derulat prea repede, cu prea multe lucruri de făcut şi parcă relaxarea (de care am atâta nevoie, deşi nu vreau să recunosc tot timpul) s-a pierdut undeva pe drum… între nevoia şi dorinţa de a face mai mult, de a mă implica mai mult, de a lucra, de toate mai mult.

Şi uite că lucrurile se aşează înspre nebunie ca de fiecare dată şi începe vara cu EXIT Festival săptămâna viitoare. Mai urmează şi alte nebunii, evenimente şi oameni frumoşi tot în luna iulie, aşa că nu pot decât să mă bucur de toate escapadele astea minunate.

Şi cum ar putea fi o vară altfel decât minunată când joia viitoare se va umple noaptea cu vocea incredibilă a lui Emeli Sande, din superba Fortăreaţa Petrovaradin din Novi Sad? Cum să nu fie vara vară când poţi să dansezi în neştire, când ştii că nu o să dormi 4 zile pentru că mai trebuie să asculţi şi Faithless, Manu Chao, Hardwell, Martin Garrix, Clean Bandit, Capital Cities, John Newman, Tom Odell şi Milky Chance… ah cum sună vara asta… 🙂

DSC_0201

2 gânduri despre „EXIT şi începe vara

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s