EXIT… azi!

Am dormit buştean. Oboseala ultimelor zile mi-a dat knock out pe la ora 2 dimineaţa, altfel nu cred că dormeam de bucurie că plecăm azi în Serbia. Mă simt total nepregătită (cred că mai bine m-aş apuca de bagaje) şi în acelaşi timp aşa vreau să iau în braţe festivalul ăsta… oricum mă va lua pe sus… şi mă va pregăti pentru cele ce urmează. 🙂

Voiam să scriu prima postare despre EXIT după prima zi, dar cum sârbii nu-s prieteni cu internetul meu pe mobil, mai bine fac treaba treabă şi vă spun la ce mă aştept… apoi vă povestesc pe îndelete cum a fost când mă întorc. 🙂

La cât sunt de muncită, de topită de căldură şi de zăpăcită şi de obosită… am nevoie de relaxarea mea preferată: muzică ce urlă din difuzoare şi dans nebun. Asta mă aştept de la cele 4 zile, mă aştept să mă odihnesc şi eu în sfârşit în singurul mod pe care îl cunosc: pe muzica bună de la EXIT!

Mă aştept la 4 zile amuzante în cort, pe plaja de pe malul Dunării, prin Novi Sadul de care m-am îndrăgostit în primăvară şi tot aşa.

Deja mă relaxează gândul că diseară Clean Bandit o să-mi cânte cum că: When I am with you, there’s no place I’d rather be şi apoi Emeli Sande: I wanna sing, I wanna shout / I wanna scream ‘til the words dry out…you will read all about it şi despre cum nu o să mai am voce când mă întorc.

Serbia, ne vedem diseară! E vremea pentru EXIT!

Tarantism

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s