A fost EXIT… şi mai vrem

I want to live in a music festival forever… bine zicea o poză de pe net, pentru că după 4 zile de EXIT Festival îţi dai seama că e greu să te întorci la ce e normal şi începi să-i înţelegi pe ăia care umblă cu brăţările de la festivalurile de anul trecut pe mâini… nu vrei să renunţi la sentimentul acela sublim de eliberare pe care ţi-l oferă muzica, luminile şi oamenii din jurul tău.

S-au doborât recorduri la numărul de participanţi (52 000 oameni pe zi), s-au ţinut show-uri cu muzică, artificii, lasere, lumini, banduri live… toate nebuniile posibile şi imposibile au fost acolo… şi noi am fost parte din ele… motiv pentru care mi-e şi ciudă că nu ajungem şi la Sea Dance anul ăsta, dar la anul se rezolvă. 🙂

Să vă spun şi ce am văzut:

Clean Bandit – am rămas impresionată de ce trupă mare şi plină de oameni talentaţi sunt. Au făcut un show superb şi vocile lor sunt extraordinare.

Emeli Sande – a fost foarte, foarte romantică… dar foarte romantică. Publicul a cântat fiecare vers, fiecare melodie… a fost de corason cum ar veni.

Guarana As FM Stage – As FM e cel mai mişto post de radio din Serbia. L-am prins de la graniţă, numai cu muzică bună, bună, motiv pentru care au avut şi o scenă a lor la festival… muzică de-a noastră de suflet, cum îmi doresc să aud şi la noi la radio.

Tom Odell – voce impresionantă, show bun şi clar un artist mai mare decât cele câteva melodii cunoscute pe care le are până acum.

Hardwell – dacă nu ajungeam ca jurnalist la festivalul ăsta, cel puţin pe Hardwell îmi doream tare mult să-l prind. Parcă ştiam eu ceva… a fost cel mai demenţial show pe care l-am văzut şi am sărit şi am urlat… şi nu pot să descriu în suficiente adjective cât de minunat a fost.

John Newman – a făcut un show de artist mare şi nu mă aşteptam la asta. Şi vocea aia e chiar vocea lui şi e bine de tot live.

Martin Garrix – aceeaşi senzaţie intensă ca pentru Hardwell într-o mare impresionantă de oameni.

Milky Chance – ciufulitul ăsta mic cu vocea lui răguşită poate ajunge departe, mai ales că a demonstrat că într-un band cu voce şi încă doi oameni la instrumente poţi face un show care pune o mulţime de oameni în mişcare.

Capital Cities – singurii care m-au dezamăgit… în afară de Safe and Sound, nu ştiu altă melodie, aşa că aşteptam să mă cucerească cu ceva nou şi nu a fost aşa… mai mult, au cântat cover-uri, nu doar melodii originale, aşa că mă tot întreb de ce au fost headlineri…

Faithless – am încheiat EXIT Festival în cel mai sublim mod posibil. Cu muzică live, lumini, artificii, lasere şi dans cum numai o trupă care împlineşte 20 ani de activitate ar putea să facă.

Acesta a fost EXIT-ul nostru şi a fost minunat… mai povestim şi păţanii vesele şi triste zilele astea… şi sper că anul viitor ne prinde iar în Cetatea Petrovaradin şi apoi pe Plaja Jazz din Budva.

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s