De prin EXIT Village adunate

Cum spuneam, numai despre EXIT Festival vă povestesc… azi e cu EXIT Village 🙂

Mulţi dintre cei care au ştiut că noi am ajuns cu cortul la EXIT ne-au compătimit. Două fete cucuiete, singure într-un cort, la un mega festival… şi nu pot să le spun decât că ne-au compătimit degeaba, pentru că EXIT Village a făcut mare parte din experienţa de festival să fie cât se poate de pe bune.

De la check in, unde am fost ajutate imediat să ne găsim un loc şi să ne instalăm cortul (pe care nu ştiam să-l instalăm, pentru că eu şi Lucia suntem două prinţese, dar ştim să cerem frumos ajutor), până la „follow the people to the bridge”, organizarea la faţa locului a fost perfectă.

Şi acum să vă spun care au fost micile mele bucurii de nebună în cele 4 zile de stat cu cortul în EXIT Village:

#1 N-am dormit în maşină. Pentru că am aflat târziu că putem participa la EXIT (de fapt am crezut cu tărie că nu participăm), a fost clar că dormim în maşină. Lucky us, presa poate dormi liniştită şi în camping… just ask.

#2 Locaţie de vis… hippie. Ştiu, campingul nu e pentru oricine, dar pentru mine a fost minunat să „locuiesc” 4 zile pe malul Dunării într-o pădurice/plajă/parc. 🙂

#3 Somnul dulce… afară. Cei care participă la evenimente de genul ăsta ştiu că te întorci la cazare în acelaşi timp cu răsăritul… aşa că la cort mai poţi dormi două-trei ore cu indulgenţă, după care începi să faci saună. Cea mai mişto experienţă a fost dormitul afară, sub un copac, înconjurate de oameni care dormeau fiecare cu sacul lui de dormit sau cu salteaua scoase afară din cort.

#4 Duşul de afară. Da, am făcut şi duş în cele 4 zile de camping. Amenajate rânduri-rânduri cu panouri de tablă, duşurile în aer liber au fost experienţa cea mai tare de festival numărul doi. Pentru că e o senzaţie interesantă să faci duş afară just like that.

#5 Avem de toate. Campingul a avut de toate. Mâncare, băutură, cafea, mese, corturi, plajă, duşuri, toalete, chiuvete, cursuri de yoga, shop, pază… cam tot ce aveai nevoie să nu simţi diferenţa faţă de alte tipuri de cazare…

… diferenţa notabilă a stat însă în faptul că am simţit libertatea aerului… libertatea de a dormi sub cerul liber fără nicio grijă; de a mă duşui sub cerul liber fără stres; de a sta la masă dimineaţa cu oameni din Serbia, Bulgaria şi Belgia (asta chiar a fost într-o dimineaţă), fără să mă gândesc că sunt în pijama, că n-am băut încă toată cafeaua şi mă doare gâtul de la atâta cântat cu o noapte înainte; de a oferi zâmbete în stânga şi în dreapta pentru că suntem la un festival minunat, toţi mânaţi de aceeaşi pasiune pentru muzică…

Mai multe despre cum a fost la EXIT Festival aici.

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s