Ah… vară. 5 motive să te urăsc

În afara faptului că vuieşte ţara în legătură cu violatorii din Vaslui şi vuiesc şi eu cu ea pe acest subiect, se mai întâmplă şi că vuieşte ţara de faptul că în Timişoara e cea mai mare temperatură din România. Şi cum eu sunt mândră locuitoare a capitalei Banatului, mă topesc şi eu la un loc cu toate şantierele din oraş (weeehooo!). Deci 5 motive pentru care eu urăsc vara: 

#1 Şantierele din Timişoara

Când sunt 40 grade la umbră, sunt 60 grade pe asfalt… dacă nu mă credeţi uitaţi-vă la ştirile PRO TV, cred că au reportajul ăsta în fiecare an când începe canicula. Adaugă la asta tot oraşul cu fundul în sus şi ai tone întregi de căldură ce ies din cratere imense în trotuare (pentru că avem nevoie de căblărie în pământ, dar nu mai terminăm niciodată), drumuri închise şi recondiţionate şi alte bucurii cu asfalt inclus.

#2 Fetele se dezbracă…

Într-o plimbare de seară prin centru, m-am şocat de câte funduri am văzut. 16 mai exact! Am numărat 16 fete cu fundul la vedere. Sunt sigură că mai erau multe şi pe la terase, dar astea 16 au mers în faţa mea cu pantalonaşii lor pe juma’ de bucă… de ce nu înţeleg fetele astea diferenţa dintre pantaloni şi chiloţi?

#3 … băieţii se descalţă?

O spun şi eu, o spun şi alţii: chiar dacă se vând sandale de bărbaţi în magazine, nu înseamnă că trebuie să le porţi! Sunt oribile, ciudate şi total ilogice vizual pe picior de mascul!

hurting-true-life-facts

Sursa foto

#4 Aer de contorsionat nasul

Folosit cu străşnicie la job, în maşină, în mijloacele de transport în comun, aerul condiţionat e aşa o chestie fără de care se pare că nu mai ştim să trăim… din păcate. Dacă ne trebuie confort, ne trebuie ce să facem? Cu toate că pe mine mă mai abuzează din când în când cu un pumn peste nas, când mă lovesc alergiile… It’s a love-hate relationship! 

#5 Ziua te arde

Plec la lucru dimineaţa, când e relativ ok să ieşi din casă fără să ţi se lipească nările… dar la ora 18 când plec, mi se lipesc orice aş face. Să mă mai duc la sală, la o terasă, la o plimbare în parc sunt lucruri normale pentru mine, dar am nevoie de nări pentru ele! Abia la ora 21 temperatura ajunge la ceva acceptabil pentru pretty much orice…

Deci, devenim toţi păsări de noapte sau cum facem?

2 gânduri despre „Ah… vară. 5 motive să te urăsc

 1. de faptul ca-s gravida si mor incet pe caldurile astea nici nu mai pomenesc.

  in schimb, chilotii de care zici, chiar mi se par odiosi. unora nici nu le mai pasa ca sunt cu celulita la vedere, cu pielea de portocala sau cu niste betze in loc de picioare, daca-i la moda, asa se imbraca si ele…

  Apreciază

  1. Ma gandesc ca e si mai si caldura pentru +1…
   Iar cu chiloti pe post de pantaloni am vazut si niste tipe care aratau bine, dar majoritatea nu arata deloc ok cum zici si tu, au impresia ca sunt trendy flendy…. E fashion… poate nu stim noi d-astea 🙂

   Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s