A fost Untold… şi mai vrem

Nu ştiu alţii cum sunt… dar mie nu-mi mai venea să plec de la Cluj, de la Untold!

Deci, da, a fost mega giga ultra super awesome. Nu sunt adjective pe lume să descrie ce a fost acolo. Dacă şi-au spus organizatorii de dinainte de începerea evenimentului că au cel mai tare festival din România şi aşa l-au promovat, ştiau ce spun. Au spus pe bune… ăsta a fost cel mai tare festival din România… şi cu siguranţă şi din colţişorul ăsta de Europa… Deci sper că organizatorii se vor ţine de cuvânt cu partea de la final în care ne-au spus că ne vedem la anul 🙂

Publicul din România (alături de greci, sârbi, americani şi ce alte steaguri a mai enumerat Armin înainte de a plânge pe scenă după un set mai lung cu o oră) merită un eveniment de genul ăsta. Românii ştiu să petreacă… şi asta s-a văzut în marea de oameni care a cântat şi a dansat până dimineaţa, pe o arenă plină şi pe gazon şi în tribune, cu artiştii şi DJ de pe scenă… publicul care a transmis atâta sete de muzică bună, de party şi de nebunie încât nu e de mirare că fiecare performer a spus cel puţin un „uau”, un „you guys are amazing” şi „I want to come back to Romania”… pentru că la întrebarea lui David Guetta „Are you the loudest motherfuckers in Europe?” există un singur răspuns „DA!”

Nu mai ştiu ce să vă spun altceva… a fost extraordinar şi pentru cei care au o trăire aparte cu muzica şi cu party-ul aşa cum avem noi cred că nu mai trebuie să spun, că dacă ai fost acolo ştii despre ce vorbesc… dacă nu ai fost, vino la anul… you have to be a part of the Untold story! 

David Guetta closing Untold Festival

 

2 gânduri despre „A fost Untold… şi mai vrem

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s