Turbo shopping… doar mă laud

Niciodată să nu faci cumpărături când ţi-e foame sau când de abia ai luat salariul… o combinaţie a celor două poate fi chiar fatală din foarte multe puncte de vedere. Tot timpul îmi zic chestia asta şi tot timpul ajung la mall cu o gaură neagră în stomac, care se mută ulterior în portofel. 🙂

Nu vreau să vă spun nimic concret, doar mă laud cu faptul că nici eu nu-mi respect sfaturile… asta este, trăim şi învăţăm, într-o zi voi învăţa şi eu singură de la mine.

11755362_800591390045796_7342087023928268414_n

Luna asta zic totuşi că am făcut o combinaţie bună. Foame + bani = robot de bucătărie de la Philips (ăla mai complicat şi mai şmecher din parcare, pentru că eu nu fac lucrurile cu jumătăţi de măsură).

Din nou, nu vă spun nimic doar mă laud.

Mişcarea a venit ca urmare a deciziei minunate de a-mi schimba stilul de viaţă. Dacă la sală merg (şi ar trebui să merg mai mult), a venit momentul să dau cu toporul şi în bucătărie… şi uite aşa robotul magic mă va ajuta să nu mai fac salate cu legume tăiate de un bărbat din Epoca de piatră şi sucuri ca cel cu portocale, măr şi ghimbir, cu care mă delectez acum, în timp ce scriu şi alte minuni bune, bune, bune.

Aşadar, câteodată e bine să faci turbo shopping, când ţie foame şi ai bani… doar să ţinteşti acolo unde trebuie. După îndelungi bătăi de cap anul trecut prin toamnă, am ajuns şi eu la concluzia că banii investiţi în sănătatea mea, nu în distrugerea ei, sunt cei mai buni (chiar dacă uneori sunt mulţi, sunt dintr-o dată sau mai ştiu eu cum… mai bine acum, decât medicamente mai încolo).

2 gânduri despre „Turbo shopping… doar mă laud

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s