27

Au trecut câteva zile de când am împlinit 27 ani şi eu de abia acum mă trezesc să scriu. De fapt, m-am trezit de multe ori să scriu, cu gândul la ce s-a petrecut în încă un an… şi cu gândul am rămas, pentru că 27-le a venit cu treabă pe la mine, nu cu chef de stat la poveşti.

Ce s-a schimbat de anul trecut?

  • Au dispărut din obiceiurile proaste, nesănătoase şi în general de rău augur. De ce? Pentru că luna septembrie de anul trecut a fost una grea pentru familia mea şi eu una am tras multe concluzii în urma ei… una dintre ele a fost că sănătatea mea e pe primul loc oricând, oriunde, oricum.
  • Cu cele de mai sus au dispărut şi aproape 20kg. Reacţia mamei după primele 10 date jos a fost: „Unde aveai tu atâtea kilograme???” Le ţineam bine ascunse, ce pot să zic!? Acum nu le mai ascund că nu le mai am… când mă gândesc că au mai zburat 10 apoi, nici mie nu-mi vine să cred… mă trezesc la realitate când ştiu cât mai am de lucrat până să ajung unde vreau eu!
  • Am învăţat să mă organizez mai bine. Nu că nu eram deja obsedată de organizare, dar unele chestii îmi scăpau, altele îmi scapă şi acum… până la finalul anului nu mai vreau să ard timp aiurea cu nimic… totul se consumă pe chestii care produc ceva bun material sau feeling-os. 
  • Am învăţat să mă răfăţ puţin, dar frumos. Din când în când, trebuie să mai facem ceva şi pentru noi, să ne eliberăm, să ne deconectăm, să ne relaxăm. La mine au intrat în combinaţia de răsfăţ printre altele un robot de bucătărie şi un bilet de avion la Londra.
  • Am dat iama în festivaluri. Poate una dintre cele mai mişto împliniri, pe care mi le-a adus chiar blogul ăsta drăguţ, a fost EXIT Festival. Îmi doream de mult să ajung acolo, dar şi cu un badge „cu numele meu pă el” parcă a fost şi mai special. Apoi a venit Untold Festival, evenimentul care ne-a demonstrat că poate şi România să facă o treabă ca la carte.

Au mai fost multe altele, dar astea mi-au venit acum şi m-au făcut să zâmbesc… şi deşi am 27 ani, nu m-am măritat şi nu am copii, în caz că se întreabă ţaţa Floarea de la Cuca Măcăii. 🙂

Şi o poză extrem de neclară cu mine, curtesy of my brother, cu tortul care m-a făcut să urăsc şi mai mult zahărul, cuţitul de master chef psihopat de la Fiskars şi blenderul drăguţ, o mică parte a robotului meu drag:

Social22

2 gânduri despre „27

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s