Nevoia de evadare şi eu, again

Chestia asta cu crescutul mare vine cu tot felul de responsabilităţi şi obligaţii şi poate mai presus de orice vine cu muuultă treabă, în general. La pachet cu treaba multă vine şi nevoia tot mai imperioasă de a evada… dacă nu simţi nevoia să fugi din cotidian din când în când, cu siguranţă nu munceşti destul, mai poţi să mai duci. 🙂 Şi dacă simţi nevoia urgentă de a te face invizibil, nu-ţi faci griji, nu e pentru că urăşti lumea, oameni, proiectele etc. etc., ci pentru că ai nevoie de o pauză… în care să ţi se facă puţin dor de toate cele enumerate anterior.

Cam asta păţesc eu de la o vreme… printre altele probabil că ar trebui să mai spun şi nu din când în când, dar nu pot… My name is Roxana and I am a workaholic, aşa că mai bine o iau la sănătoasă când simt că încep să eman parfum de creier ars.

Asta e cu nevoia de evadare. Am descoperi cu plăcere că nu e distanţa aia care mă face să mă întorc cu dor, nici locul, ci pur şi simplu deconectarea în sine… că şi noile „activităţi grădinăreşti” de moşie, care mă pasionează mai mult, sunt similare cu un concediu departe de lume.

Parcă scriu tot mai mult despre nevoia asta de evadare, dar era doar pentru haştag-bragging: mă duc în Anglia, ne auzim săptămâna viitoare 🙂 până atunci e musai să citiţi despre Gray Mountain, de John Grisham pe Azi Citesc şi despre cum să fii un copywriter mai bun pe Romanian Copywriter, eu mă duc să-mi fac bagajul… mă duc încet, dar sigur, pentru că trebuie.

Rottenecards_72482993_hx7jyf2kg3

Sursa foto: rottenecards.com

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s