De ce sunt unele femei proaste?

Uite d-aia! Ce n-au voie? Are you afraid of dumb women? Mie mi-ar fi… că nu ştii când depinzi de ele şi dau în gropi. Generalizez? De obicei! N-am mai scris de prea mult timp despre condiţia umană, deloc filozofic, desigur, dar înconjurată de atâtea exemple cărora le-aş indica un loc de dat cu capul ca zid de beton, pe care e lipită strategic o pernuţă de puf, care să le facă să exclame în extaz VAAAAIIIII, CE PUFOŞENIE! şi să alerge să-o ia în braţe… ah-mhm am luat-o pe arătură… să revenim.

De ce sunt UNELE* femei proaste sau exemple de dăăă, fată!

1. Două gagici la baie la sală, se uitau în oglindă: 

Gagica 1 (în timp ce îşi prindea părul): Bă, deci eu nu mai pot fără extensii. Uită-te şi tu la mine! Sunt aproape cheală, ce naiba!

Gagica 2 (o priveşte în oglindă): Da, fată, dar nu e ok nici aşa. Că ţi se rupe…

Gagica 1 (o întrerupe, deşi era pe care să-i explice ceva de bun augur, sper eu): Zici că e expoziţie de extensii la mine acasă. Nici la magazin nu mă duc fără ele. Şi dacă mă duc, îmi prind părul în coc, uite aşa strâns.

Mno, că aia săraca se uita la ea şi se gândea, probabil, la ce mă gândeam şi eu: normal că eşti cheală, proasto! Că dacă îţi atârni extensii de cap zilnic şi când nu le ai îţi sugrumi părul într-un moţ în vârful capului, toată pielea capului cedează, fiecare rădăcină supra-solicitată cedează = îţi pică părul = eşti cheală! Proasto! De aia îţi pică părul!!! 

2. Absolventele de Litere care nu ştiu cum e treaba asta cu scrisul, dom’le: 

Recunosc cu mâna pe inimă că şi eu mai greşesc, dar nu o fac aşa… mă mai ia cu foame sau cu grabă, mai halesc o literă, mai dau pe lângă taste… shit happens… dar, de bine, de rău, mă corectez… sau nu mai văd şi mă trag alţii de mânecă (noroc cu alţii)… poate chiar în acest articol se ascunde ceva…

Dar când cineva care a absolvit aceeaşi facultate respectabilă pe care am absolvit-o şi eu scrie „frumoas-o”, pe mine mă ia cu leşin! Asta nu e din upsi şi nici de grabă, e de intenţie şi nu e de iertat nici la ăia care n-au reuşit măcar să ia bacu’ şi care sigur ştiu că lu’ pisi când îi scrii „ceau, frumoaso”, îi scrii două cuvinte (na, şi probabil fără virgula aia, dar nu m-am putut abţine). Ok, tu eşti fată, deci nu scrii aşa des „frumoaso”, dar unui tip îi scrii: „ceau, frumos-ule/frumosu-le/frumosul-e”??? LITERE! Alo!

3. Gagicile cu temperatură corporală excesiv ridicată

Adică alea în călduri permanente.

Exemplu: fata de la sală (da, la sală, again) care face cu greutăţi prea mari un exerciţiu… luase discuri de 5 kg, când instructorul a zis că fetele pot face cu 2,5 kg… şi se mira toanta de ce nu poate să facă exerciţiul… îi spune instructorul din faţa clasei că sunt prea grele discurile pentru ea, să-şi ia altele… şi proasta bate din gene la el şi continuă exerciţiul chinuit, fandosindu-se toată, apoi se întoarce spre prietena ei şi chicoteşte ceva de genul: Mie mi-a zis, ha! Pfuai cât îi de bun, fată! *Dă-l-n spanac de fitness, a vorbit instructorul cu ea, cred că a dat jos 2 kg?!*

* Deci unele am spus, nu toate, iar acest blog este, da, scris de o femeie… una iritată de prostia altora! Şi sunt rea, da, learn to live with it!

Rottenecards_82909149_sy74d4yyjx

Sursa foto

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s