Sunt în tufiş… şi de acolo fac mâncare

Parcă nu mai ştiu să fac altceva decât mâncare în ultima vreme… aşa mi se pare şi mie 🙂 dar îmi place. Undeva în „nu mai am timp de nimic”/ „de ce fac eu tot ce fac oare”, făcutul de mâncăruri năstruşnice mă relaxează. Măcar atât să am… plus că vine vacanţa de 1 decembrie şi de abia aştept să ies din Timişoara.

Ce nu mă relaxează în ultima vreme:

  1. Black Friday/Crăciunul/etc la mall – am fost sâmbătă la mall şi la ce era acum mă gândesc cu groază la ce va fi de sărbători… nu mai am unde să parchez. Horror!
  2. Găinile – ţineam minte de la bunică-mea de la sat că erau unii care dădeau cu maşina intenţionat peste gâşte să aibă şi ei carne de o friptură… dat fiind faptul că eu nu mai mănânc carne (deci n-am motive din astea „hrănitoare” să calc păsăretul cu maşina), mă atacă pe mine găinile sinucigaşe… i-am şi văzut avântul turbulent al nebunei de pe marginea drumului şi am tras de volan… a scăpat cu viaţă psihopata… să ne mai întrebăm de ce a vrut să treacă găina drumul? De sinucigaşă probabil!
  3. Spitalele din România – de fiecare dată când trec pragul unuia mă iau cu mâinile de cap… noroc că la ăsta am ajuns după ce s-a înserat… dar faptul că am mers prin jumătate de spital în beznă şi apoi printr-o curte cu trotuar mai mult sau mai puţin asfaltat, dar deloc iluminat, m-a încurajat maxim. Horror!
  4. Lipsa de activitate pe blog – îmi lipseşte scrisul meu! Cu toate că scriu toată ziua la lucru… ştiu că vă e dor de mine, de răutatea mea extravagantă şi cumva vă tot spun despre mâncare raw şi vegan şi din astea… să-mi fie ruşine. Din păcate, am nişte răutăţi prea personale pentru a fi public expuse în această perioadă, dar mă redresez curând… sper!?

Ce mă relaxează în ultima vreme:

  1. O oră de Pilates când mă doare spatele sau o oră de BODYPUMP când nu vreau să mă mişc a doua zi. 🙂
  2. Un desert raw/vegan – săptămâna asta am făcut baton de nuci, seminţe şi fructe uscate. Nu vă mai pun poze că am înţeles că unii mă înjură şi alţii fac foamea… deci dacă vreţi live feed de mâncare, e pe contul meu de Instagram. 🙂
  3. O vizită la nepoată – nu ştiu dacă v-am zis că sunt mătuşă, dar sunt mătuşă… ăsta e statut special. Unica mătuşă a gâzei roz… de asemenea, mi se pare excepţional de dubios că ai mei sunt bunici 🙂 la fel de dubios cum mi se pare că fratele meu a devenit tată de fată (so proud of you, hihi).
  4. Chill weekend – pat, mâncare, film… că apoi mă apuc de lucru inevitabil, că doar pe mine relaxatul mă ţinem câteva ore cu indulgenţă maximă!

63eb1708c348e91cce5cb8a47f547dae

Sursa: Rotten eCards

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s