Se încheie anul – v1: 65

Da, sunt genul de persoană care salvează chestii cu v1, v2, Vfinal, Vfinal-final, VlastoneIpromise etc.

Şi stau să mă gândesc acum că se încheie anul. Mai sunt ceva zile magnifice, mari şi late până la trecerea în 2016 şi trebuie să-mi adun gândurile (dar mai ales timpul împrăştiat peste tot) şi să-mi pun ordine în treburi. Am liste cu chestii de făcut şi bifez încet pe ele. Deşi acum câteva zile mă lovise panica, mi-am dat seama că tot eu trebuie să le fac, deci cu calm şi răbdare, în ordinea celor mai importante şi mai arzătoare treburi, ne apucăm de bifat lista, vedem ce s-a realizat în 2015 şi ce suferă o amânare cu ochi plecaţi spre 2016.

Decembrie 2014

Anul trecut, în decembrie, ai mei au avut buna inspiraţie de a-mi lua un cântar cadou de Crăciun… probabil nu se aşteptau la ce s-a întâmplat într-un an. Adevărul e că nici eu nu mă aşteptam să mă urc în decembrie 2014 pe cântar şi să rămân acolo şocată până peste poate… avem 88 kg. Nu ştiu ce mă durea mai tare… faptul că eram atât de aproape de 90? 90 e aşa de aproape de 100… mintea mea o luase razna complet din cauza şocului. Numărul ăla… horror!

M-am dat jos de pe cântar, mi-am tras o palmă imaginară şi a doua zi m-am dus la sală, cu o hotărâre mai puternică decât înainte, dar şi cu gândul de a schimba multe alte lucruri. Am înţeles rapid că sportul este esenţial, dar mişcarea drastică o faci în bucătărie… şi aşa s-a schimbat totul!

Decembrie 2015

În v1 sărbătoresc fiecare kg dat jos anul ăsta. Fiecare decizie bună pe care am luat-o pentru o viaţă sănătoasă, fiecare decizie pe care am luat-o de a nu mă chinui la bătrâneţe, pentru că nu am ştiut sau nu am vrut să am grijă de mine.

Mi se pare amuzant când oamenii îmi zic că sunt slabă. Mie nu mi se pare că sunt slabă, mi se pare că arăt ca un om normal pentru înălţimea mea (în sfârşit!). Dar mai am mult de lucru. Ştiam că excesul de kilograme nu se duce într-un an şi mai ales că, după ce mi-am chinuit interiorul ani de zile cu prostii şi nu am făcut mişcare, va fi greu să repar totul. Dar sunt pe drumul cel bun… mai ales că, fără să-mi dau seama, mi-am atins primul target propus: greutatea perfectă pentru înălţimea mea… dar nu mă aşteptam să se întâmple într-un singur an. De fapt, sunt pe un drum excelent şi sunt foarte mândră de mine.

Azi am 65 kg.

Mâncarea mea sănătoasă

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s