Se încheie anul – V2: dorinţe bifate

Wish list-ul de Crăciun pare că nu se mai termină şi, dincolo de faptul că în principiu ne dorim chestii care nu încap neapărat în desaga moşului, mă bucur de fiecare dată când reuşesc să bifez ceva de pe el.

  1. Îmi revine netul… asta s-a rezolvat în sfârşit… mai trebuie să fac un upgrade la viteză de tineret (ceea ce nimeni de la mine din bloc nu pare să-şi dorească, din moment ce nu sunt cereri) şi gata, revin în lumea oamenilor normali.
  2. Reuşesc să vând maşina veche. Huha! După plimbat hârtii şi pentru aia şi aşteptat răspunsuri pentru taxa de primă înmatriculare, se rezolvă în sfârşit şi asta.
  3. Mi-am găsit în sfârşit un telefon pe gustul meu (sau al pretenţiilor mele?!)… mai trebuie doar să aştept să vină Moş Crăciun sub formă de curier… că e mai greu cu livrarea zilele astea.
  4. Am făcut cel mai anti-plan de Revelion din toate timpurile, care implică un pic de stat acasă, mai mult stat acasă la alţi oameni şi o plimbare în centru. 🙂

Urmează lista de dorinţe nebifate… pentru că, deh, de la o vârstă, e mai greu să le rezolvi pe toate. Somnul e cea mai nerezolvată problemă, aş spune eu, dar la asta mai adaug şi alte „nimicuri” printre care se numără şi cumpăratul de cadouri… sper să apuc să le iau înainte să trebuiască să le dau!

12387909_10205336606754423_107641104_n

Între timp, am reuşit să mai fac nişte chestii raw şi bune, bune… se cheamă Christmas raw cupcake şi am de gând să mai fac, pentru că astea au fost doar în teste de invenţie personală (but I am pretty good at this muahahahaha) 🙂

702993_948398225214261_1091112605_n

2 gânduri despre „Se încheie anul – V2: dorinţe bifate

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s