Am îmbătrânit și am întinerit în același timp. HA!

Cred că mă damblagesc. Sigur e vârsta. Au trecut câte zile din 2016 și eu n-am scris nimic pe blog? Da’ ce faci băi toată ziua? Sincer și eu mă întreb unde se duc 24 ore? Se ascund oare de mine?

Anyway…

Am început 2016 cu avânt și emoții… cu ultimele zile la jobul pe care l-am avut mai bine de 2 ani și jumătate de copywriter, cu primele zile la noul job de marketing specialist în HR. De la uh la ah, am trecut de la una la alta fără să clipesc, fără să mă uit stânga-dreapta și e cu siguranță un moment interesant… la care încă lucrez, fie vorba între noi (și restul internetului), după ceva vreme observi că e tot mai greu să treci de la un job la altul… nu mai e ca la 20 ani, când le schimbam ca pe șosete, însetată de cunoștințe și experiențe noi… am îmbătrânit… nu mai sunt lucrurile atât de ușoare.

Anyway…

Am îmbătrânit de două ori, pentru că începutul de nou job era musai de sărbătorit… dar, de la o vârstă, și de la dispariția obișnuinței de a ieși în oraș… constat că revenirea after party e din ce în ce mai nasoală… și ca orice tanti (I love this word) veritabilă, am venit din oraș fără voce… mișto, nu?

Anyway…

Unde vine întinerirea aia de care ziceam? Că până acum m-am convins 100% că sunt bătrână… tinerețea vine din lucrurile bune. Aș zice că îmi merge bine, dacă ajung totuși să și întineresc la un moment dat. Cu ocazia ieșitului în oraș + eternele poze care apar pe Facebook, am răscolit în albumele foto ale clubului… și mi-am regăsit tinerețea pierdută…

martie 2015 vs ianuarie 2016
aceeași bluză, același club, eu:

Roxana

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s