Ce chestie sănătoasă bei acolo?

Am suferit intens în urmă cu o săptămână şi ceva când mi s-a stricat blenderul… foarte intens. Din vară, de când mi-am cumpărat ditamai şandramaua de robot de bucătărie m-am apucat de sucuri, smoothies şi tot felul de raw goodies.

Deci, după ce că pretty much everything I do era dat peste cap din cauza schimbării de job, mi s-a stricat şi blenderul… nu ştiu la cine nu m-am plâns… dar m-am mega plâns… că blenderul e my baby… şi m-am apucat să folosesc storcătorul de citrice pentru sucul de dimineaţă.

Cu noul job şi cu oamenii noi pe care am început să-i cunosc am primit foarte des întrebarea: „ce chestie sănătoasă bei acolo?” 🙂 asta după ce toată lumea a constatat că în paharul imens de Starbucks nu e cafea, ci un suc… Am băut portocală cu lămâie şi rodie până mi s-a acrit… şi la propriu şi la figurat. De bine, de rău, aveam o băutură extrem de roz în pahar (din cauza rodiei)… se potrivea de minune şi cu garderoba cu cămăşuţe şi tocuri. 🙂

Din fericire, dragostea mea dintâi blenderul s-a întors din service şi mă reapuc de smoothie-ul meu preferat: VERDE! Acum privirile şi întrebările de dimineaţă vor fi şi mai interesante.

In case you were wondering: un smoothie verde are la bază frunze verzi (bogate în vitamine, săţioase şi uşor de digerat, perfecte pentru un mic-dejun de vegetarian fără chestii gătite sau care iau mult timp de preparare), cum ar fi: apio, iceberg, salată romană, spanac (to name a few of my favourites)… dar şi fructe pentru un gust mai acceptabil: banane, mere, portocale, whatever floats your boat + seminţe de in, spirulină & other energy boosters.

Dap, asta e în paharul meu de dimineaţă! 🙂

12583798_966792383374845_145554432_n

2 gânduri despre „Ce chestie sănătoasă bei acolo?

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s