Boala corporatistului modern

Ai putea spune că boala corporatisului modern e stresul. Ai putea. Dar nu e aia. Boala lui e o combinație suculentă de cartofi prăjiți, felii de pizza, cafea și cola… și apoi stau toți și discută despre cum s-au îngrășat, cum se duc la sală și ce fac acolo… oare încep să văd rezultate?

Norocul meu că sunt „cu nasul pe sus” și mă trezesc să fac o salată sau niște paste… dar la cafea cedez des… prea des. Must stop!

Aș ceda și la multe altele, sunt sigură de asta, dar nu mă lasă vocea aia din capul meu care știe ce a fost și unde a ajuns și mai ales care știe că dincolo de ce vezi la exterior, problema mai gravă e la interior… și mai are de mers, nu se oprește aici.

Când jumatate din oamenii din jur se delectează cu cartofei aurii acoperiți cu un munte de brânză te cam ia cu tremurici… de poftă… și apoi te ia cu somn și vrei cafea și cola… și pe la 4 doar ceva dulce te scoate din reveria ninsorii de afară… Clătite? Budincă? Must fight temptation!

Am învățat că, din când în când, e ok să mai și trișezi. Să te lași atras de papa ăla bun care știi prea bine că nu-ți face de fapt niciun serviciu. Ești mai sănătos dacă ești fericit… și fericirea trece adesea prin stomac… Dacă te chinui să mănânci ce nu îți place și cum nu îți place, nici rezultatele pe care ți le dorești nu vor veni. Dacă alegi să faci ceva pentru tine, alege complet, nu te apuca de diete (că sunt cel mai prost lucru inventat de om; le vei urî din tot sufletul după ce alegi una și te face să suferi)… restricțiile alimentare ar trebui să fie dictate de logica ta. E bine pentru tine sau nu? Începe cu ce te face fericit… sănătatea fizică începe de la cap, if you know what I mean. 

Hai că e ok. Mergem la sală? 🙂

12534092_917628478333865_137421178_n

Credit foto: Andreea Ștefănescu

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s