Fericirea are chipul tău… al tău, al tău adică

Nu, asta nu e o odă dedicată dragostei, că nu sunt eu atât de melodramatică. E doar o idee pe care foarte puțin oameni o pun în practică… și atunci ajung să se întrebe de ce sunt nefericiți?

Uite așa: fericirea are chipul tău… adică, mai pe înțelesul tuturor, pentru mine, fericirea are chipul meu… da, știu am stricat vechiul șlagăr acuma… get over it! 

12659633_973922199328530_1496834872_n

Dacă boala corporatisului modern e mai mult mâncarea decât stresul, boala omului modern în general tot nu e stresul, ci e nefericirea imaginară. Printre atâtea motive parcă mai, mai îți vine să-i întrebi pe oamenii ăia de ce nu încetează pur și simplu totul? Nu vreau să instig pe nimeni la nimic rău… vreau doar să spun că oamenii se „nefericesc” singuri.

Nu e jobul, iubitul sau iubita, nici prietenii, nici familia, tu ești motivul pentru care everything sucks… ah și, în caz că nu știai, că evident că nu știai, tot tu ești motivul pentru care poți fii fericit… just grow some balls already! 

Orice nu-ți convine se poate schimba, dar nu se va schimba în timp ce tu stai și îți plângi de milă, se va schimba atunci când te decizi să și faci ceva… și da, e atât de simplu cum pare, nu încerca să mă contrazici, you know I am right! Duh! 

On a lighter more positive note:

12659606_973922092661874_1962172352_n

2 gânduri despre „Fericirea are chipul tău… al tău, al tău adică

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s