Amintiri din copilărie: despre print și oameni dezbrăcați

A fost odată ca niciodată… eu cu frate-miu prin generală. Era foarte la modă pe vremea aia să-ți cumperi toate prostioarele de reviste posibile… mostly pentru postere, mai ales din alea mari și multe și cu cât mai multe formații super-cool.

Popcorn era revista de vis din punctul ăsta de vedere (mai este și acum oare?) pentru că avea și postere mai mici și unul mare. Printing side note: Dovada că acum știu ce înseamnă postere mai mici și unul mare e că alea mici erau A3 și ăla mare era un A2. 🙂 Cred că aveam ceva în plan de pe atunci cu domeniul ăsta de studiam cu atâta pasiune toate posterele.

La chiar prima, prima revistă pe care am luat-o cu frate-miu, ce să vezi (drăcia dracului) o secțiune dedicată adolescenților în care erau prezentate transformările prin care trece corpul la pubertate… erau prezentate as in pe o pagină era un tip gol pușcă, pe cealaltă o tipă goală, ambii full frontal. Panică maximă (evident, după ce am citit tot ce scria pe acolo) că mama va vedea că ne-am cumpărat „reviste cu prostii”.

Să rupi foile cum le rupeam din caiet când făceam ceva prostie nu era ok (știam asta deja pentru că am trecut și prin practica asta până mi s-a descompus un caiet și m-a pus mama să-l rescriu pe tot, că zburau foile din el). Dacă nu se scot, se lipesc. Prin urmare, am lipit cele două foi una de cealaltă. Printing side note: două foi de aprox 80 gr/mp, nu se dublează în volum când sunt lipite una de cealaltă??? Nuuuuu, deloc! De ce?

Bineînțeles că mama a avut un simț al printului și a desfăcut cele două foi… și ne-a cerut expres să nu mai lipim revistele în astfel de locuri, că și ea vrea să vadă oameni dezbrăcați! 🙂

Dacă stau bine să mă gândesc, chestia aia era slightly educativă oricum… spre deosebire de secțiunile alea cu scrisori de la cititori în care fete de 13 ani întrebau dacă pot rămâne gravide după ce au făcut baie cu iubiții lor și s-au mângâiat prin diverse locuri… oh to be young and quite stupid…

Adaug și o dovadă extrem de neclară (blame it on the camera) că aveam pereții plini de postere… și că eu am inventat arta selfie-ului în 2007! Muahahaha!

Image040

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s