Deci nu-mi dai WOW la poză?

Facebook a scos noile butoane de Like… și dacă noi ăștia mai hateri nu am primit mult doritul buton de Dislike/Unlike/I will troll you to death – pe motiv că e prea hatericos și ar duce la o creștere a ratei sinuciderilor în rândurile adolescenților semi-obsedați de propria persoană pe rețelele de socializare most likely… avem Love, Haha, Wow, Sad și Angry.

Va urma:

  1. Poze cu copii bolnavi și alte porcării de dai 1 like și donezi 1 euro (pentru că ai cardul legat de butonul de like de aia, cum de ce??) – se transformă în dai un Sad și totul va fi bine.
  2. Like dacă îți iubești mama devine Love dacă îți iubești mama – să te ferească cine o fi să te ferească dacă dai Like că am zis că o iubești, nu că merge și așa!
  3. Iubi, mi-ai dat doar Like la poză? Tu nu mă mai Love? – și atunci să vezi scandal! Și poate mai dai și Wow la poza prietenei ei, că ai sfeclit-o bine, dragă iubi!
  4. Fată, dă-mi un Wow! – milostivește-te să-i dai un Wow prietenei tale, că e single și tre să vadă băjeții că e gacică mișto, adică wow, adică m-nțelegi cum ar veni?

Eu una sunt foarte tristă că nu a trecut și butonul de Yay – că era drăguț… and I say Yay a lot.

Capture

Sursa foto

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s