Ce ți-ar spune frigiderul…

Din conversațiile pe care le ai la lucru afli cele mai năstrușnice lucruri… de exemplu că iPhone 7 va avea piciorușe în carcasă – să poți să-i spui go fetch sau să-l programezi să fugă de tine dimineața să nu poți da snooze alarmei?

Și uite așa gadgetish am ajuns la discuția despre frigidere care îți spun ce trebuie să mai pui pe lista de cumpărături înainte să se termine cutare produs… de tipul: Auzi, dar mâncare nu mai cumperi?? Doar bere??, iată cam ce ți-ar spune frigiderul:

  • I think you had enough! – pe un ton iritat, în timp ce-și trântește ușa… pentru că ai tras prea mult de ușă (e mai greu de la un anumit nivel de alcoolizare) și tot ce voiai era să-ți mai iei încă o bere.
  • E cazul să pui niște cafea sau niște bicarbonat pe tine – când ajungi să puți mai rău ca gorgonzola, nici remediile băbești nu mai scot mirosul… fă o baie! 
  • Mi-e foame! – du-te la cumpărături și du-te acum, să bag și eu ceva la rafturi că încep să las apă de poftă.
  • Nu vrei să gătești ceva? – de exemplu puiul ăla de la țară care s-a integrat în pungă și în sertarul de la congelator… ce zici?
  • Freeze! – pun intended! Ia mâna de pe tort și îndepărtează-te de frigider – e 4 dimineața – nu ți-e foame, trust me, you’re drunk/in love/sad/mad etc. Eating your feelings makes you fat. 
  • Închide ușa că mi-e cald!!! – asta mi-ar spune mie cu siguranță că tot timpul stau și mă uit să văd ce să-mi iau din frigider… până îmi va spune frigiderul să închid ușa, mi-a spus mama deja de destule ori. 🙂

Ție ce ți-ar spune frigiderul?

12789784_985500434837373_1025802621_o

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s