Când e Ziua Bărbatului?

Noi, femeile adică, suntem se pare extrem de blagoslovite din punctul de vedere al sărbătorilor. Valentinu e pentru noi, Dragobetele la fel, 1 martie idem și totul culminează apoteotic cu 8 martie. Cadouri peste cadouri, flori peste flori, ciocolată, cină la restaurant și câte și mai câte…

Săracii bărbați torturați din viețile noastre.

Oare când vine și Ziua lor?

A încercat un brand de bere la un moment dat ceva în mai, apoi a fost o zi din noiembrie… s-au propus și nu s-au ales…

Motiv pentru care în fiecare an, în perioada asta, bărbații se dau cu fundulețul de pământ (mai ceva ca femeile când își rup o unghie), că trebuie să cumpere cadouri, flori, ciocolată etc. etc.

Toate astea se întâmplă pentru că cineva a venit cu strălucita idee să adoptăm o sărbătoare care nu e a noastră… și dacă tot ținem cu Valentinu, trebuie să ținem și Dragobetele, numai pentru a nu ne simți mai puțin români decât oricum evităm să spunem că suntem.

1 martie – cel mai ieftin mărțișor e 50 bani – I think anyone can survive that! Stop crying about it! Dacă e asta o problemă majoră, pot și femeile să cumpere mărțișoare bărbaților (se și practică în anumite regiuni ale țării), dar toată lumea știe că femeile sunt mult mai pasionate de mizilicuri nesemnificative, dar drăguțe, decât bărbații. 🙂

8 martieZiua internațională a femeii are un echivalent în Ziua internațională a bărbatului, care se serbează pe 19 noiembrie… dragii mei, cred că aici e vorba de cine urlă mai tare după cadouri… so, November, claim your… uhm… beer??

C79HZBB2BT

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s