Unde dansăm vara asta?

Vara asta n-am să mă îndrăgostesc 🙂 dar vreau să merg la festival, să mă îndrăgostesc iar de muzică… așa cam ca anul trecut.

Deci, în 2015, am început bine cu Revolution Festival la Timișoara, a urmat mult așteptat și complet neașteptat EXIT în Serbia și de Untold la Cluj știam deja de la primele nume anunțate… cam așa prinzi gust de festival și începi să te uiți pe pereți virtuali, desigur, să vezi cine unde vine și la ce să mergi în următorul an.

Revolution Festival

Revolution Festival, 03-04 iunie

Dacă ești din Timișoara sau ajungi aici, Revolution Festival este un start excelent pentru vară! Adică, John Digweed adică, what more can I say? 🙂 se mai adaugă: Skunk Anansie, Planet of Zeus, CTC, Blazzaj și alții – pentru fiecare gen câte o scenă cu muzică mișto – așa cum ne-am bine învățat de anul trecut.

EXIT Festival, 07-10 iulie

Bastille… Bastille… ah ce frumos (ei vin și la Electric Castle din câte am auzit)… foarte faini sunt băieții ăștia și melodiile lor de ascultat sub clar de lună, printre ziduri de cetate. Minunat! În line up se adaugă și Ellie Goulding, The Vaccines, Wiz Khalifa și mulți alți… iar pe plaja din Muntenegru, la minunatul Sea Dance, pe care l-am ratat anul trecut, vin Hurts, Lost Frequencies, Andy C și alții. Ah, some much EXIT magic.

Untold Festival, 04-07 august

Așteptam să văd ce line up se anunță la Untold, mai ales după pleiada de nume mari pe care le bifasem anul trecut, începusem să cred că nu au cu ce să mă surprindă… but then again: Afrojack, Tiesto, Parov Stelar, Ella Eyre, Rudimental și Sasha se numără printre numele nebifate, care dau bine anul ăsta… mai sunt și alții, în caz că nu ați aflat încă (deși mă-ndoiesc că mai e cineva care nu știe) că revin Armin, Dimitri Vegas și Like Mike, dar și că se adaugă pe listă Faithless, Martin Garrix și Hardwell – vă spun eu că sunt faini de anul trecut de la EXIT, atât de faini că de abia aștept să îi revăd. Singura problemă vizibilă la Cluj este: unde mai există cazare??

Sziget Festival, 10-17 august

Anul trecut după ce am bifat cele de mai sus, greu mi-a mai fost să mă mișc 🙂 dar când vezi și un line up ca la Sziget, parcă îți vine să mai mergi la un festival. 🙂 Și aici apar pe listă cei de la Bastille, dar se mai adaugă și David Guetta (văzut la Untold în 2015), Jess Glynne, MO, Naughty Boy, Roisin Murphy, Rihanna, SIA (SIA, SIA, SIAAAA), Wilkinson LIVE (nu, nu DJ set), Years & Years… și aștia sunt doar câțiva din cei care îmi plac mie!

După așa-numitul research făcut online am mai găsit atâtea evenimente mișto, că nu aș mai termina lista nici până mâine… So many festivals, so little time! Întrebarea este: unde ne vedem? 🙂

2 gânduri despre „Unde dansăm vara asta?

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s