Blended with love… sau cu Optimum 9400

Vegetariană de mai puțin de un an și mare băutoare de smoothie-uri de dimineață – adică micul dejun nu a fost niciodată preferatul meu, dar, de când l-am schimbat cu varianta de băut, îl am tot timpul la mine în mașină, în drum spre job 🙂

Prin urmare, este ușor de înțeles de ce atunci când am constatat că blenderul pe care îl aveam dădea rateuri, am căutat imediat o soluție mai bună – din punctul de vedere al calității și al puterii. Și așa am ajuns pe site-ul Froothie România.

Optimum 9400 a fost jucăria super-simpatică pe care am avut ocazia să o testez… și care m-a și impulsionat să încerc rețete tot mai colorate și mai năstrușnice, ca supa cremă de dovleac și chiftelele din năut. Ca să nu aberez mai mult decât e cazul, vă spun punctual de ce mi-a plăcut:

  • Putere -2238W – dacă această informație nu vă spune prea multe, un blender care taie legume, fructe, nuci, semințe și verzituri are nevoie de putere… cel care îmi făcea mie figuri are doar 1300W, deci am simțit diferența.
  • 44000 rpm – altă chestie de putere și viteză de preparare – comparabilă oare cu 20000 rpm de la blenderul de dinainte?
  • 6 lame vs 4 lame – periculoase și perfecte chiar și pentru pasta de năut sau pentru migdalele hidratate…
  • Adăugăm recipient cu capac Eastman Tritan din Copoliester, fără PBA – vă spun eu mult mai mișto decât plasticul. 🙂
  • Puncte bonus extra: blenderul vine însoțit de un instrument pentru împins ingredientele (pentru momentul ăla când lamele prind aer, ingredientele rămân blocate pe pereții vasului și așa mai departe… cine folosește un blender știe deja despre ce vorbesc), de un săculeț pentru strecurat (care te îmbie să faci lapte de migdale sau de toate felurile) și, în caz că nu știi ce să mai faci cu blenderul – primești o carte de peste 80 rețete de blenduit cu dragoste.

Am vrut să vă fac și un video cu mine și cu rețetele mele, but I failed :/ așadar și prin urmare, luați avantajele de mai sus, luați rețetele de pe blog ca exemplu de bună purtare a blenderului sau chiar site-ul Froothie pentru mai multe informații și review-uri. 🙂

Optimum 9400

Optimum 9400

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s